Εάν αναζητάτε ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, η έγκαιρη διάγνωση και λογοθεραπεία θεωρείται πλέον η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Οι περισσότερες διαταραχές λόγου θεραπεύονται ολοκληρωτικά, άλλες θεραπεύονται κατά ένα ποσοστό και ορισμένες δε θεραπεύονται καθόλου.

Εννοείται πως η έκβαση της λογοθεραπείας, σε ένα από τα κέντρα λογοθεραπείας στο Παλαιό Φάληρο, εξαρτάται από το είδος και το αίτιο της διαταραχής, από τη χρονική διάρκεια εκδήλωσής της, από την ηλικία και τη νοημοσύνη του παιδιού, εφήβου ή ενήλικα και από την εμπειρία του λογοθεραπευτή, καθώς και από τα μέσα λογοθεραπείας που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των διαταραχών της ομιλίας.

Εμφάνιση: 

λέξις & σκέψις

λέξις & σκέψις

Η λογοθεραπεία στο κέντρο μας στο Παλαιό Φάληρο εστιάζει στις διαταραχές επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας, φωνής και μάσησης σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Οι έμπειροι λογοθεραπευτές μας θα σας ενημερώσουν για το εάν το παιδί σας χρειάζεται λογοθεραπεία.

Λογοθεραπεία Παλαιό Φάληρο
Λεωφ.Αμφιθέας 103, Παλαιό Φάληρο, 210-9849078 / κιν: 6974114331
Αυξεντίου 20 & Μαλτέζου, Άλιμος, 210-9884436 / κιν: 6974114331
Εμείς και ο Λόγος - Λογοθεραπεία

Εμείς και ο Λόγος - Λογοθεραπεία

Οι λογοθεραπευτές του κέντρου μας στο Παλαιό Φάληρο αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου και ομιλίας, γνωστικών και κινητικών δεξιοτήτων, μαθησιακών δυσκολιών καθώς κοινωνικών και συναισθηματικών διαταραχών. Δυνατότητα κατοίκον λογοθεραπείας κατά περίσταση.

Λογοθεραπεία - Λογοθεραπευτές Παλαιό Φάληρο
Αφροδίτης 116, Παλαιό Φάληρο, 211-0135515
Κιναίσθηση

Κιναίσθηση

Υπηρεσίες λογοθεραπείας για την αντιμετώπιση γλωσσικών και φωνολογικών διαταραχών, τραυλισμού, ταχυλαλίας, δυσαρθρίας, κώφωσης

Λογοθεραπεία - Λογοθεραπευτές Παλαιό Φάληρο
Σεβαστείας 19, Ν.Σμύρνη, 210-9354330
Αβγ - Ι.Βακάλη - Ζ. Γεωργιάδη

Αβγ - Ι.Βακάλη - Ζ. Γεωργιάδη

Κέντρο συμβουλευτικής γονέων και παιδιών.

Λογοθεραπεία - Λογοθεραπευτές Παλαιό Φάληρο
Θερμοπυλών 6, Παλαιό Φάληρο, 210-9850067
Μάθηση και Ομιλία

Μάθηση και Ομιλία

Κέντρο ειδικών θεραπειών για την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

Κέντρο Λογοθεραπείας Παλαιό Φάληρο
Ομήρου 68, Νέα Σμύρνη, 210-9354437
Παππά Ανθούλα - Λογοθεραπεύτρια

Παππά Ανθούλα - Λογοθεραπεύτρια

Κατοίκον ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ σε παιδιά και ενήλικες με δυσκολίες στον προφορικό λόγο, όσο και στο γραπτό λόγο

Λογοθεραπευτές Παλαιό Φάληρο
κιν: 6973813393
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Λογιστικά - Φοροτεχνικά Μαθήματα Pilates - Yoga ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Αλεξόπουλος-Ζαχαράκη: Σχολή Οδηγών Φωτιστικά - Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός Ψυχολόγος - Ψυχολόγοι Παλαιό Φάληρο Σχολή Μουσικής - Ωδείο Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παλαιό Φάληρο Αποφράξεις Αποχετεύσεων Άλιμος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Προετοιμασία για Σχολές Καλών Τεχνών Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία Ειδικός Παθολόγος Ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν Κέντρο Μελέτης και Συμβουλευτικής Ταπητοκαθαριστήρια - Καθαρισμός Χαλιών