Κανονισμοί Λειτουργίας

Είδη Προγραμμάτων Pilates mini-group

(* απαραίτητη προυπόθεση για την ένταξη στο κατάλληλο group, η παρακολούθηση 1 έως 4 personal μαθημάτων)

Low ImpactΣε αυτό το group συμμετέχουν τα άτομα που ξεκινάνε χωρίς προυγούμενη αθλητική εμπειρία στο pilates (πιλάτες) ή σε κάποια άλλη μέθοδο άσκησης. Οι ασκήσεις είναι 1st level απλής μορφής με έκφανση στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του ατόμου την ευλυγισία και τον κορμό [ΚΟΙΛΙΑΚΟI-ΡΑΧΙΑΙΟΙ-ΓΛΟΥΤΟΙ]

IntermediateΣε αυτό το group οι ασκήσεις γίνονται πιο απαιτητικές και σύνθετες και τα στοιχεία τεχνικής πιο έντονα. Kατάλληλο group για όσους έχουν συμπληρώσει τον 1ο χρόνο εκπαίδευσης.

PowerΠροσαρμοσμένο για όσους θέλουν να ιδρώνουν!! Γρήγορος ρυθμός και υψηλή ένταση. Επιτυγχάνουμε:
- ενεργοποίηση λεμφικού συτήματος
- ενδυνάμωση κορμού και άκρων
- μείωση πόντων στην περιοχή της κοιλιάς και την περιφέρεια
- αύξηση αντοχής
- μείωση stress

Dynamic StretchingΚατάλληλο τμήμα για άτομα με:
- καθιστικό τρόπο ζωής
- αθλητές, χορευτές, body builders κ.α

Το ασκησιολόγιο που επιλέγεται είναι κατάλληλο για να:
- εξομαλυνθούν οι πόνοι από την περιοχή του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης
- να δυναμώσουμε το κέντρο [κοιλιακοί-ραχιαίοι-γλουτοί]
- να αυξηθεί το εύρος κίνησης των αρθρώσεων [ευλυγυσία]

BootcampΜια τάση που γεννήθηκε στο LOS ANGELES στην πολιτεία της Καλιφόρνιας και απαντά στις ανάγκες για hardcore γυμναστική και ιδρώτα!

Έχει αποκτήσει χιλιάδες fans στην Ευρώπη κυρίως άντρες και αθλητές-τριες!

Το ασκησιολόγιο είναι αυξημένης δυσκολίας με έντονα ακροβατικά στοιχεία, έντονη θερμιδική απώλεια και εφίδρωση και γρήγορη γράμμωση!

Για αυτούς που πιστεύουν ότι το pilates είναι "εύκολο" και "μόνο" για γυναίκες μια δοκιμή θα τους πείσει!

ClinicalΣε αυτό το group το μάθημα αποκτά πιο θεραπευτική προσέγγιση καθώς αναφέρεται σε άτομα που υποφέρουν από μυοσκελετικά προβλήματα.

Υπεύθυνη προγράμματος είναι η ΖΑΡΡΗ ΜΑΡΗ Πτυχιούχος Α.Π.Θ με κύρια ειδικότητα στη θεραπευτική γυμναστική και κάτοχος φυσιοθεραπευτικών σεμιναρίων όσον αφορά:
- παθήσεις της σπονδυλικής στήλης
- κακώσεις αυχενικής μοίρας
- κακώσεις γονάτου και ποδοκνημικής από υπερχρησία
- κακώσεις πυέλου και ισχίου
- κακώσεις ωμικής ζώνης και αγκώνα

Mat PilatesΣτο πρόγραμμα Mat Pilates, οι ασκήσεις γίνονται σε Mat και χρησιμοποιώντας μικρά όργανα Pilates Props αυξάνουμε το βαθμό δυσκολίας και επικεντρωνόμαστε σε συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα, διευκολύνουμε μια άσκηση και βελτιώνουμε τη στάση.

Yoga (Γιόγκα)Η yoga (γιόγκα) είναι μία από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος με ρίζες στην Ινδία. Πρόκειται για ένα ολιστικό σύστημα προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης & ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Η Hatha yoga είναι ένας συνδυασμός ασκήσεων & βαθιάς χαλάρωσης. Οι ασκήσεις γίνονται με το βάρος του σώματος χωρίς να καταπονούνται οι μύες. Δίνεται περισσότερο έμφαση στην ποιότητα παρά στην ποσότητα της κίνησης.

+ Personal μαθήματα για ΕΚΓΥΜΟΝΟΥΣΕΣ

Πρόγραμμα Πιλάτες

Βιογραφικό Ζαρρή Μάρη

Οδόραμα
Προτεινόμενα
Λογιστικά - Φοροτεχνικά Μαθήματα Pilates - Yoga ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ Αλεξόπουλος-Ζαχαράκη: Σχολή Οδηγών Φωτιστικά - Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός Ψυχολόγος - Ψυχολόγοι Παλαιό Φάληρο Σχολή Μουσικής - Ωδείο Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παλαιό Φάληρο Αποφράξεις Αποχετεύσεων Άλιμος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Προετοιμασία για Σχολές Καλών Τεχνών Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία Ειδικός Παθολόγος Ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν Κέντρο Μελέτης και Συμβουλευτικής Ταπητοκαθαριστήρια - Καθαρισμός Χαλιών