Διαφημιστικό (non-responsive) μονοσέλιδο: www.gofaliro.gr/karapanag.html

GentleLASE - Σύστημα Laser

Σύστημα laser για εφαρμογές αποτρίχωσης, ευρυαγγείων προσώπου και κάτω άκρων, γεροντικών κηλίδων, ρυτίδων προσώπου κ.α

Τα laser χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια για μια σειρά αισθητικών επεμβάσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται θεραπείες αποτρίχωσης, ευρυαγγειών προσώπου και κάτω άκρων, γεροντικών κηλίδων και ρυτίδων προσώπου.

Το σύστημα GentleLASE είναι νέας γενιάς ιατρικό Laser τύπου Alexandrite που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει μία ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

Κατα τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από ένα μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device), όπου ψυκτικό υγρό (cryogen) ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της.

Ο μηχανισμός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία, κάνοντας τη θεραπεία αποτελεσματική* και ανώδυνη.

* Το σύστημα GentleLASE έχει έγκριση για ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στην αποτρίχωση από τον Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων Αμερικής, "GentleLASE System FDA Cleared For Permanent Hair Reduction"

Ποιές περιπτώσεις θεραπεύονται με το laser;
Οι παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης, όπως το κοινό ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί και η χρήση κρέμας αποτρίχωσης, προσφέρουν μόνο προσωρινά αποτελέσματα. Το GentleLASE αφαιρεί με ασφάλεια την επιθυμητή τριχοφυία χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και τη δομή της επιδερμίδας.

Ποιές άλλες περιπτώσεις θεραπεύονται με το GentleLASE;
Το GentleLASE θεραπεύει και γεροντικές κηλίδες. Η θεραπεία ποικίλει ανάλογα με τον ασθενή και την περιοχή εφαρμογής.

Τί περιλαμβάνει η θεραπεία στο ιατρείο;
- Χρήση προστατευτικών γυαλιών για την προστασία των ματιών του ασθενή και ιατρού κάτα τη διάρκεια της θεραπείας.
- Χρήση μικρής χειρολαβής που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα για τη μετάδοση του laser.
- Μια μικροποσότητα ψυκτικού αερίου πέφτει επιλεκτικά πάνω στην επιδερμίδα λίγο πριν από κάθε παλμό του laser, ψύχοντας την επιδερμίδα.
- Ο χρόνος θεραπείας είναι από 10 λεπτά έως και 1 ώρα και εξαρτάται από την περιοχή θεραπείας
- Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του αμέσως μετά τη θεραπεία.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;
- H τρίχα μεγαλώνει κυκλικά. Ο αριθμός θεραπειών εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, το χρώμα και το πάχος της τρίχας.
- Όλοι χρειάζονται τουλάχιστον 2-3 επισκέψεις, καθώς οι θεραπείες είναι αποτελεσματικές όταν η τρίχα βρίσκεται στη φάση ανάπτυξης (αναγεννή φάση).
- Επαναλαμβανόμενες θεραπείες θα χρειαστούν για την καταστροφή των τριχών όταν αυτές βρίσκονται στην αναγεννή τους φάση για να μπορούν να καταστραφούν αποτελεσματικά.